Abonamente sociale

Informatii utile

IN ATENTIA CALATORILOR

Pentru vizarea abonamentelor gratuite de transport public local, va invitam, incepand cu luna octombrie 2019, la Sediul S.C. BRAICAR S.A. din B-dul Independentei nr.10 Bloc B2, cu urmatoarele documente:

- ultimul cupon de pensie

- act de identitate

- abonamentul social

Program de Luni pana Vineri intre orele 8.00 - 14.00

Va multumim si va dorim calatorie placuta cu autobuzele si tramvaiele societatii.

CONDUCEREA BRAICAR

Anunt privind traseele 8,40,41

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C. Braicar S.A. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Scopul colectării datelor este emiterea abonamentelor de transport în mijloacele de transport ale S.C. Braicar S.A., datele fiind numele şi prenumele persoanei, seria şi numărul abonamentului, fotografia, seria şi numărul B.I./C.I.

Sunteţi obligat(ă) furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru emiterea abonamentelor de călătorie în mijloacele de transport ale S.C. Braicar S.A.

Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a vă elibera acest tip de abonament.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către S.C. Braicar S.A. şi sunt comunicate cetăţenilor Municipiului Brăila.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul opuneţi prelucrării datelor personale care privesc şi solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.C. Braicar S.A. Brăila B-dul Independenţei Bl. B2 parter Serviciul Relaţii cu Publicul sau pe e-mail publicrelation@braicar.ro . De asemenea, este recunoscut dreptul de a adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, rugăm ne informaţi cât mai curând posibil.