Instrucțiuni Aplicație transport

 

INSTRUCȚIUNI ACHIZIȚIONARE LEGITIMAȚII DE CĂLĂTORIE PRIN APLICAȚIA MOBILĂ „ BRĂILA TRANSPORT PUBLIC”

 

Se descarcă gratuit aplicația Brăila Transport Public din AppStore sau Magazin Play (daca o aveți descărcata înainte de 15.01.2021, va rugăm sa o dezinstalați si apoi sa o instalați din nou).La prima utilizare a aplicației, autentificați-vă cu adresa de e-mail, contul  Google sau contul  Facebook. In cazul utilizării adresei de e-mail, veți primi un mesaj cu un link de conectare la aplicație. Pentru cumpărare legitimații de călătorie selectați ecranul “Bilete”

Biletul este valabil 60 minute de la prima activare la urcarea în mijlocul de transport în comun. În aceasta perioadă pot fi utilizate mai multe mijloace de transport în comun. Abonamentele pot fi: 1 zi - valabil 24 de ore pe orice mijloc de transport; se activează la prima calatorie și ori de câte ori intervalul dintre două călătorii este mai mare de 60 minute, 1 săptămână - valabil 7 zile pe autobuz sau tramvai ; se activează la prima călătorie și ori de câte ori intervalul dintre două călătorii este mai mare de 60 minute, 1 luna - valabil 30 de zile pe autobuz sau tramvai de la data achiziționării; se activeaza la prima călătorie și ori de câte ori intervalul dintre două călătorii este mai mare de 60 minute. PAS 2. După selectarea tipului de legitimație dorit atingeți butonul “Plată”:

 

PAS 3. Introduceti datele cardului in ecranul “PayU” si atingeti “Plateste”
La autentificarea cu adresa de e-mail, veti primi un mesaj continand confirmarea platii si detalii privind achizitia facuta. Cardul poate fi salvat in aplicatie:

PAS 4: La urcarea în autobuz sau tramvai este necesar sa activezi biletul sau călătoria din abonament apăsând butonul special si confirmând. Cercul verde durează 60 minute de la activare.

 

Te rugăm sa reții că activarea călătoriei este foarte importantă pentru ca noi să înregistrăm corespunzător călătoria efectuată. Bineînțeles, dacă nu activezi călătoria este echivalent cu a călători fără bilet, chiar dacă l-ai cumpărat. Legitimația de călătorie achiziționată trebuie utilizată în termen de 12 luni de la data tranzacției.
Asteptăm feed-back și sugestii la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Poți folosi oricare din adresele de mai sus și dacă ai nelămuriri despre aplicație sau portal și nu regăsești mai sus informațiile care te interesează și te ajutăm să lămurim fiecare situație. Mai multe detalii puteti gasi accesand https://braila-transport.com. Călătorie plăcută!